9.11.2018

PARHAIMMAT ISÄNPÄIVÄKAKUT

Sunnuntaina vietämme isänpäivää! Löydätkö mitään parempaa keinoa yllättää isä kuin tekemällä hänelle kakun!? Kasasin teille rakkaille lukijoille pienen kasan kakkuja, joista voit napata vinkin isänpäivän kakkukahville. Löydä tästä isälle se suosikki kakku.

Tänävuonna isänpäivä on raikas ja värikäs! Suklaa kakkuja ei ole päässyt paikalle kuin vaan kaksi ja muut ovatkin sitten hedelmäisiä ja raikkaita. Lisäksi joukkoon mahtuu myös yksi kakku joka antaa potkua päivään!


Raikas ja kirpeä kakku saa sukat pyörimään jalassa! Syödäänkö teillä isänpäivänä kakkua aamiaispöydässä? Jos syödään tässä voisi olla mukava piristys aamulle kahvin kanssa, mutta miksei vaikka päivä kahvipöytään.

IMG_2908


Jostain aivan varmasti löytyy salmiakkia rakastava isä! Tässä siis tuhti ja vahvalla salmiakin maulla varustettu juustokakku. Aikaa tietenkin menee juustokakun tekoon, aloita kakun teko jo lauantaina niin kakku on seuraavana päivänä parhaimmillaan!

IMG_3405


Potkua sunnuntai päivään tai iltaan. Mitä enemmän Baileysta sitä hauskempaa on kakun jälkeen, vai mitä? Suukkokakku sisältää mokkaisen yllätyksen ja on nimeltään täydellinen isänpäivään. Jokainen isä ansaitsee suukon!

suukkokakku3


Granaattiomena on raikas hedelmä, mutta jakaa vahvasti mielipidettä! Kannattaa testata rohkeasti, voit jopa yllättyä!

IMG_2892


Löytyykö allergioita? Ei hätää, tässä suussa sulava maidoton ja munaton mutakakku. Tästä ei pitäisi jäädä suklaa ja makean hammasta kolottamaan! Vaikka ohjeesta jätetään maito ja kananmuna pois on se edelleenkin taivaallisen hyvää.

IMG_7469


Mangon ja passionin yhdistelmä on uskomattoman hyvä, ihan niinkuin he olisivat luotuja toisille! Näin ennen joulun alkua ja joulun ylensyöntiä voi olla myös hyvä tapa yllättää isä kevyellä ja raikkaalla smoothie kakulla. Tämä voisi olla jopa hyväkin idea!

mango_passion_smoothie_kakku


Lapin ihana marja sopii myös juustokakun mauksi, usko tai älä. Tämä sulatti minun sydämmen täysin kahvi pöydän äärellä. Pieni määrä valkosuklaata sopi hyvin joukkoon ja lakka maistui sopivasti.

IMG_4707


Tämä on varmasti monen isän mieleen, kukapa ei voisi rakastaa suklaata. Perinteinen täytekakku täysin suklaan maulla rakennettuna saa suklaa himot vähemmälle.

IMG_5920

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti