20.3.2018

GEISHAJUUSTOKAKKU

gheisakakku

Pohja:

1 oreo keksipaketti
40 g voita

Täyte:

1 pkt maustamatontatuorejuustoa
1 pkt suklaa tuorejuustoa
5 dl kuohukermaa
3 geisha suklaalevyä
5 liivatetta
3 rkl vettä

gheisakakku_2

Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Levitä keksin murut irtopohjavuokaan, johon on leikattu pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperin pala (käytetty vuoka on halkasijaltaan 20 cm). Jätä odottamaan täytteen valmistumista. 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita kermavaahto vaahdoksi ja sulata suklaalevyt mikrossa tai vesihauteessa, jätä sulatettu suklaa jäähtymään syrjään. Kiehauta 3 rkl vettä ja lisää kiehuvan veden joukkoon hyvin puristetut liivatteet, sekoita hyvin. Kumoa tuorejuusto erilliseen astiaan ja sekoita sen joukkoon liivate ohuena nauhana samalla sekoittaen. Lisää tuorejuusto vielä kermavaahdon joukkoon ja sekoita hyvin.  Lisää lopuksi jäähtynyt suklaa joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja anna kakun olla jääkaapissa tekeytymässä mielellään yön yli tai muutaman tunnin ajan. Koristele ennen tarjoulua tai nauti sellaisena.

1 kommentti:

  1. Oi ♥ Geisha on yks parhaista suklaista ikinä, mutta eipä oo tullut koskaan tehtyä siitä juustokakkua! Se ois kyllä paras idea ikinä varmasti, näyttää ihan huippuherkulliselta :)

    VastaaPoista