1.9.2017

VALKOSUKLAA-MUSTAHERUKKA MUFFINSIT

IMG_3361

2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
70 g voita tai margarinia
1-2 dl mustaherukoita tuoreena tai pakastettuna
2- 3 riviä Pandan valkosuklaata

Kuorute
Valkosuklaata (loput levystä)

IMG_3362

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekota jauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään toisessa kuljossa. Lisää jauhot kananmuna-sokeri vaahtoon vähitellen vuorotellen sulatetun voin kanssa. 

Pyörittele mustaherukoita jauhoissa ennen kun kaadat ne taikinaan, jotta niistä ei tarttuisi väriä. Lisää taikinaan ja rouhi joukkoon valkosuklaata. Annostele taikina muffinssivuokiin.

Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa n. 15 - 20 minuuttia.

Anna valmiiden muffinsien jäähtyä. Sulata loput valkosuklaasta ja levitä niitä muffinsien päälle kuorutteeksi.

1 kommentti:

  1. Taas niiin herkun näkösii juttuja et huhhuh.. vielä kun sais itsekin aikaan!

    VastaaPoista