2.7.2017

MIHIN KÄYTTÄÄ VOILEIPÄKAKUKUSTA JÄÄNEET LEIVÄN REUNAT?

Voileipäkakun teossa jää lähes aina ylimääräiseksi paahtoleipien reunat, jotka leikataan pois leivistä. Kysymykseksi jää mihin ne voisi hyödyntää? Älä siis heitä hyvää ruokaa roskiin, sillä tässä on nopea ja helppo resepti, joka estää turhaa hävikkiä!

IMG_2806

Tarvitset:

Paahtoleivän reunat
Iso loraus rypsiöljyä
Grillausmaustetta
Paprikamaustetta
Persillade maustesuolaa
Mustapippuria

IMG_2814 IMG_2817

Levitä pellille leivinpaperin päälle kaikki paahtoleivän reunat, mitä on jäänyt yli. Kaada öljyä, niin että kaikki saavat sitä pintaansa. Lisää mausteet joukkoon ja sekoita erittäin hyvin. Paista uunissa 200 asteessa n. 15-30 minuuttia. Leivän palaset ovat valmiita heti kun ne ovat erittäin rapeita, joten tarkista rapeus välillä paiston aikana! Nauti hyvän dipin kanssa!

3 kommenttia:

 1. Uu aika hyvä idea, noista tulee mieleen sipsit ja ranet samaan aikaan. Ne vois varmaan myös käyttää krutongeiksi halutessaan! Mä itseasiassa kaipailinkin ruoka-blogia kun aiemmin niitä seurasin kovasti ja tää sun on semmonen omaan mieleen. Toivottavasti pidät tahtia yllä ja ettei bloggaaminen jäisi!


  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krutongeksi voisi sopia todella hyvin ja maustaakin voi ihan miten itse haluaa! Yrttiset mausteet voisi olla kans todella hyvä vaihtoehto.

   Ihana kuulla, että blogini on juuri sinun makuusi! Blogia tulen tottakai päivittämään niin paljon kuin vaan omilta askareiltani ja töiltäni ehdin. Hyvä tahti on nyt päällä ja siitä pidän lujasti kiinni.

   Poista
  2. Tietenkin jos tästä tuli nyt vähän sinulle "toissijainen" blogi niin enpä oletakkaan, että jokaisesta ateriast ajaksat päivittää. Silti kiva seurata vähän jotain uutta eikä vain sitä päivän asu-settiä!

   Poista